Voeg een bericht toe
 


Annelies: Een aanrader

Echt een prachtige camping bovenop een heuvel. Zeer ruime plekken die reg goed onderhouden zijn. Het sanitair was erg schoon en compleet. Echt een aanrader om hierheen te gaan wanneer je van betrokken en vriendelijke campingeigenaars houdt en een mooie omgeving.


maandag 05 juni 2023
Fam van Olst: Fam van Olst vakantie

Wat hebben we het heerlijk gehad op de camping. De rust en de gemoedelijke sfeer. We voelde ons erg thuis. Heerlijk gefietst en dagjes uit geweest. Lekker naar Valkenburg om te lunchen. Drielandenpunt, Maastricht lekker dichtbij. De campingbaas is erg aardig en behulpzaam. Sanitair schoon. We komen volgend jaar zeker terug... 


woensdag 07 september 2022
Nanda: prachtige plek

Prachtige grote plaatsen met een schitterend uitzicht. Je kunt in de omgeving mooi fietsen en wandelen. Met de trein ben je zo in Aken of Maastricht. Vriendelijke campingbeheerders, we mochten fruit plukken om thuis vlaaien te bakken.laughing Een mooi aandenken aan 2 gezellige weken.

Een aanrader!


woensdag 31 augustus 2022
Nanda en Frits: Prachtige camping

Wij hebben van 7 - 20 augustus op deze fijne camping gestaan.

De eigenaar is zeer vriendelijk, mooie ruime plaatsen met ook genoeg mogelijkheden om in de schaduw te kunnen zitten. Fruitbomen vol fruit dat je gewoon mag plukken.

Sanitair wordt dagelijks netjes schoongemaakt.

Station Klimmen-Ransdaal is vlakbij en van daaruit ben je zo in bv Maastricht of Aken.

Wij hebben genoten; een aanrader! 


dinsdag 30 augustus 2022
Marijke en Gaico van Woerkom-Cornelissen: Lang weekend op een prachtige camping

Wat hebben wij genoten op deze prachtige camping. Heerlijk rustig, prachtig uitzicht en hele ruime plaatsen. Sanitair erg netjes en heerlijk schoon. Een hele aardige eigenaar en zoon. Gezellig om er een praatje mee te maken. Wij komen zeker een keer terug!!


zondag 21 augustus 2022
 
Powered by Phoca Guestbook